Menu:

  1. Tietosuojaseloste ja käyttöehdot
  2. Terms and conditions
  1. Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Botniaorientalisdesign.com-verkkokaupan käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet
2. Käyttöoikeus
3. Rekisteröityminen
4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
6. Tilaaminen
7. Tuotteiden hinnat
8. Toimitus
9. Peruuttaminen ja palautukset
10. Maksutavat
11. Muutokset
12. Riitojen ratkaisu

1. Sopimuksen osapuolet
Tämä sopimus sisältää Botnia Orientalis Design Oy:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän Botniaorientalisdesign.com -verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
Botnia Orientalis Design Oy / Botniaorientalisdesign.com,

Y-tunnus: 3101156-2
Osoite:Penvikintie 7, 68600 PIETARSAARI

2. Käyttöoikeus
2.1. Yksityiset kuluttajat
Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
2.2. Yritykset
Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

3. Rekisteröityminen
3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
5.1. Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen Euroopan Unionin tietosuojalain mukaisesta käsittelystä. Lue tietosuojalausekkeemme.

6. Tilaaminen
6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
6.2. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

7. Tuotteiden hinnat
7.1 Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
7.2 Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen ellei toisin mainita. Toimitustarjoajat voi valita sivuiltamme.

7.3 Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.
7.5 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Toimitus
8.1. Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
8.4. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
8.5. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
8.6. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

9. Peruuttaminen ja palautukset
9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti.
9.2. Palautuksen ehtona on, että
1) tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Botnia Orientalis Design Oy:lle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
2) tuote on käyttämätön,
3) tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja
4) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.
9.3. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.

10. Maksutavat
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:Osuuspankki, Danske Bank, Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club, American Express, Paypal, MobilePay.  Maksutavat on esitelty myös kassalla.

Pankkien verkkomaksut
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Verkkopalvelu: www.paytrail.com
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

11. Muutokset

10.1. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa.
10.2. Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

12. Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Vaasan käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

Tietoturva

Kaikki asiakkaan verkkopalvelussamme antama tieto suojataan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki antamasi arkaluontoinen tieto suojataan salauksella, jotta kukaan ulkopuolinen taho ei pääse siihen käsiksi. Käytämme SSL-salausta, joka on internetin yleisimmin käytetty salausjärjestelmä ja jota käyttävät muun muassa verkkopankit oman tiedonsiirtonsa turvaamiseksi.

Verkkokaupassamme maksaminen ja asiointi on tietoturvallista, sillä asiakkaan pankki- tai luottokorttinumerot eivät välity meille, emmekä myöskään säilytä niitä rekisterissämme. Näin edes tietomurtotapauksessa asiakkaan maksukorttitiedot eivät voi välittyä kauttamme vieraisiin käsiin.

Myös verkkopalvelumme ulkopuolella kaikki tilauksen toimittamista varten antamasi tiedot säilytetään asiaankuuluvaa huolellisuutta noudattaen. Antamiasi tietoja käsittelevät vain määrätyt Botnia Orientalis Design työntekijät tilauksen toimittamiseen, laskuttamiseen, kuljettamiseen sekä asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä. Asiakastietokantamme on suojattu käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Tietosuojalauseke

Päivitetty 17.12.2020

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan miten Botnia Orientalis Design Oy käsittelee asiakkaidensa ja verkkopalveluidensa käyttäjien henkilötietoja ja miten henkilötietojen käsittelyyn voi vaikuttaa.

Henkilötietojen käsittelyssä käytetään soveltuvaa lainsäädäntöä sekä toimialan itsesääntelyä, kuten Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n ja IAB Finland ry:n antamia ohjeistuksia.

REKISTERINPITÄJÄ

Botnia Orientalis Design Oy / Botniaorientalisdesign.com,
Y-tunnus: 3101156-2
Osoite:Penvikintie 7, 68600 PIETARSAARI

KERÄTTÄVÄT HENKILÖTIEDOT

Botnia Orientalis Design kerää ja käsittelee henkilötietoja vain niiltä osin kuin se on tarpeellista tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Kerättävät henkilötiedot ja niiden käsittelyn laajuus vaihtelevat riippuen Botnia Orientalis Design:n ja asiakkaan tai verkkopalvelujen käyttäjän välisestä suhteesta, henkilötietojen käsittelyä ja markkinointia varten annetuista luvista ja kielloista sekä käytettävän selaimen eväste- ja seuranta-asetuksista.

Annetut henkilötiedot

Asiakkaan tai verkkopalvelujen käyttäjän eri yhteyksissä, kuten tuote- tai uutiskirjetilauksen tai verkkopalveluun rekisteröitymisen yhteydessä, Botnia Orientalis Design:lle antamia henkilötietoja voivat olla esimerkiksi:

  • perustiedot, kuten nimi- ja yhteystiedot
  • tilaus ja laskutustiedot, kuten tiedot tilauksen maksajasta ja saajasta sekä heidän sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • asiakaspalvelutiedot, kuten asiakaspalautteet, asiakaspalvelun kanssa käyty viestintä
  • lupatiedot, kuten tiedot markkinointiluvista tai muista henkilötietojen käyttämiseen liittyvistä luvista ja kielloista
  • tietoja vastauksista Botnia Orientalis Design tai sen kumppanien toteuttamiin tutkimuksiin, kyselyihin tai kilpailuihin
  • puhelutiedot, kuten asiakaspalvelupuhelu
  • kun asiakas toimii myyjänä Botnia Orientalis Design omistamalla kauppapaikalla, häneltä kerätään myös pankkitilin numero myyntitulon maksua varten.

Verkkopalveluiden käytöstä kerätyt tiedot

Verkkopalveluin käytöstä kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi:

  • käytettävästä laitteesta tai sovelluksesta kerättävät tiedot, kuten selainversio, laitetyyppi tai ruudun koko
  • tiedot verkkopalveluiden käytöstä, kuten tiedot sivulatauksista, verkkopalveluissa vietetystä ajasta, verkkopalveluissa liikkumisesta tai nähdyistä mainos- tai markkinointisisällöistä
  • tiedot asiakasviestinnän kautta avatuista verkkosivuista
  • ip-osoitteen perusteella kerätty sijaintitieto maan tarkkuudella
  • yhteisöliitännäisten tai muiden kolmansien osapuolten keräämät tiedot.

Verkkopalveluiden käyttäjä voidaan tunnistaa palveluihin luodun digitaalisen tunnisteen perusteella, kun asiakas kirjautuu tai saapuu verkkopalveluun kohdennetun asiakasviestinnän kuten uutiskirjeen kautta.

Verkkopalvelujen käytöstä kerätään tietoja hyödyntämällä evästeitä.

Johdetut ja yhdistetyt tiedot

Palvellakseen asiakkaitaan ja verkkopalveluiden käyttäjiä paremmin Botnia Orientalis Design jalostaa kerättyjä henkilötietoja analysoimalla niitä erilaisin tilastollisin menetelmin sekä yhdistämällä eri lähteistä kerättyjä tietoja.

Edellä mainituin menetelmin voidaan tehdä oletuksia esimerkiksi kiinnostuksen kohteista, sukupuolesta, ikäluokasta, ostokäyttäytymisestä tai muista vastaavista ominaisuuksista. Nämä oletukset perustuvat edellisessä kohdassa mainittuihin annettuihin tai kerättyihin tietoihin. Kuluttajien yksityisyydensuojan varmistamiseksi Botnia Orientalis Design ei tee oletuksia arkaluontoisina pidettävistä tiedoista.

Botnia Orientalis Design turvaa asiakkaidensa tai verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuojan tekemällä yllä kuvattua tietojen johtamista ja yhdistämistä erityistä varovaisuutta noudattaen siten ettei asiakkaiden tai verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuoja vaarannu.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUKSET JA KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA

Botnia Orientalis Design kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen, tuotteiden ja palvelujen kehitykseen sekä kaupallisiin tarkoituksiin.

Asiakassuhteen hoitaminen

Botnia Orientalis Design käyttää asiakkaiden henkilötietoja erilaisiin asiakassuhteen hoitamisen kannalta välttämättömiin toimenpiteisiin kuten esimerkiksi:

  • Tuotetilausten toimittamiseen
  • asiakassuhteen ylläpitoon tai asiakasviestintään
  • asiakaspalveluun tai muuhun asiakastukeen
  • laskutukseen
  • kilpailuiden tai arvontojen suorittamiseen
  • Botnia Orientalis Design Oy välittää tarvittavat henkilötiedot käyttäjien ja myyjien välillä käsitellessään omistamansa kauppapaikan tilauksia.

Asiakassuhteen hoitamiseksi tehtävä henkilötietojen käsittely perustuu Botnia Orientalis Design ja asiakkaan väliseen sopimukseen tuotteen tai palvelun toimittamisesta tai muusta asiakassuhteen muodostavasta toimenpiteestä.

Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa asiakassuhteen hoitamiseksi tehtävään henkilötietojen käsittelyyn olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Tuotteiden ja palveluiden kehitys

Botnia Orientalis Design käyttää asiakkaiden tai verkkopalveluiden käyttäjien tietoja tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen sekä palvelun laadun ja -tarjonnan parantamiseen. Tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen tehtäviä toimenpiteitä voivat ovat esimerkiksi tuote- tai sisältösuositukset tai palvelujen personointi.

Tuotteita ja palveluja kehitetään myös kyselyiden ja palautteiden avulla.

Tutkimuksissa ja kyselyissä kerättävien tietojen tarkemmasta käyttötarkoituksesta sekä tietojen tallentamisesta kerrotaan kunkin tutkimuksen tai kyselyn yhteydessä erikseen.

Tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi tapahtuva henkilötietojen käsittely perustuu Botnia Orientalis Design:n oikeutettuun etuun hyödyntää tietoja asiakkaidensa ja verkkopalveluidensa käyttäjien hyväksi.

Verkkopalvelujen käyttäjä voi vaikuttaa tietojen käyttöön tuotteiden ja palvelujen kehityksessä evästeasetuksilla.

Kaupalliset käyttötarkoitukset

Botnia Orientalis Design voi käyttää asiakkaiden tai verkkopalveluiden käyttäjien tietoja markkinointiin, mainontaan tai muihin kaupallisiin toimenpiteisiin. Tietoja voidaan hyödyntää esimerkiksi mainonnan kohdentamisessa, suoramarkkinoinnissa tai mainosten näyttämisessä kolmansien osapuolten alustoilla.

Tietojen käsittely kaupallisiin käyttötarkoituksiin perustuu sähköisen suoramarkkinoinnin osalta asiakkaan suostumukseen. Muun mainonnan ja tuotteiden suosittelun osalta henkilötietojen käsittely perustuu Botnia Orientalis Design:n oikeutettuun etuun.

Asiakas voi vaikuttaa mainonnan kohdentamiseen asiakaspalvelussa. Verkkopalvelujen käyttäjä voi vaikuttaa mainonnan kohdentamiseen evästeasetuksilla tai kolmansien osapuolten mainosnäyttöihin säätämällä alustojen omia mainosasetuksia.

HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN JA LUOVUTTAMINEN

Botnia Orientalis Design hyödyntää henkilötietoja niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joista on kerrottu ylempänä kappaleessa Henkilötietojen käyttötarkoitukset ja käsittelyn oikeusperusta. Lisäksi Botnia Orientalis Design voi käyttää kolmansien osapuolten palveluja, jolloin Botnia Orientalis Design varmistaa tietojen lainmukaisen käsittelyn sopimusjärjestelyin sekä ohjeistaa kolmansia osapuolia tietojen käsittelystä.

Botnia Orientalis Design voi jakaa tai luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun soveltuva lainsäädäntö velvoittaa luovuttamaan henkilötietoja. Henkilötietojen luovuttaminen voi tällöin olla tarpeen esimerkiksi viranomaisen pyynnöstä tai oikeusprosessin toteuttamiseksi.
  • Markkinointitoimenpiteen, tutkimuksen tai materiaalin toimitusta varten. Tällaiset palveluntarjoajat toimivat aina Botnia Orientalis Design:n lukuun ja Botnia Orientalis Design:n valvonnan alla. Botnia Orientalis Design ei koskaan myy tai luovuta henkilötietoja markkinointia varten kolmansille osapuolille siten, että kolmannet osapuolet voisivat käyttää henkilötietoja markkinointiin itsenäisesti.
  • Botnia Orientalis Design voi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jos se on välttämätöntä Botnia Orientalis Design:n  sekä asiakkaan tai käyttäjän oikeuksien tai turvallisuuden takaamiseksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaistiedusteluihin vastaamiseksi.

Henkilötietojen siirtäminen EU/ETA-alueen ulkopuolelle

Botnia Orientalis Design ei pääsääntöisesti siirrä tai käsittele tietoja Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Jos tietoja poikkeuksellisesti siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistetaan henkilötietojen suojan riittävä taso soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Botnia Orientalis Design säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista kohdassa 3 määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Voimassaoleva lainsäädäntö, kuten kirjanpito- tai muu pakottava lainsäädäntö, voi kuitenkin velvoittaa säilyttämään henkilötietoja myös käsittelyn tarkoituksen päättymisen jälkeen. Tällaisissa tilanteissa säilytyksessä noudatetaan soveltuvassa lainsäädännössä määriteltäviä säilytysaikoja.

YKSILÖN OIKEUDET JA MAHDOLLISUUDET VAIKUTTAA

Botnia Orientalis Design sitoutuu huolehtimaan asiakkaiden ja verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuojasta sekä tietosuojalainsäädännön mukaisista oikeuksista. Alla on listattu asiakkaiden keskeisimmät oikeudet ja vaikutusmahdollisuudet henkilötietojen käsittelyyn liittyen:

  • Asiakkaalla on oikeus päästä tarkastelemaan itseään koskevia henkilötietoja sekä oikeus vaatia korjauksia virheellisiin tietoihin.
  • Asiakkaalla on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista niiltä osin kuin se on muun lainsäädännön puitteissa mahdollista.
  • Asiakkaalla on oikeus siirtää tiettyjä itseään koskevia henkilötietoja toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Asiakkaalla on oikeus kieltää suoramarkkinointi tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen missä kanavissa suoramarkkinointia tehdään.

Yllä kuvattuihin oikeuksiin liittyvissä pyynnöissä voit olla yhteydessä Botnia Orientalis Design:n asiakaspalveluun.

Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluiden käyttäjällä on oikeus vaikuttaa evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden hyödyntämiseen Botnia Orientalis Design:n palveluissa.

TIETOTURVA

Botnia Orientalis Design huolehtii henkilötietojen tietoturvallisesta käsittelystä asianmukaisin tietoturvatoimenpitein. Henkilötietoja suojataan katoamiselta, tuhoutumiselta, väärinkäytöksiltä, oikeudettomalta pääsyltä ja luovutukselta. Tietoturvallinen käsittely varmistetaan esimerkiksi rajaamalla pääsyä tietoihin ja varmistamalla, että työntekijämme sekä alihankkijamme käyttävät henkilötietoja annettujen ohjeiden ja sopimusten mukaisesti.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Botnia Orientalis Design varaa oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi. Tietosuojaselosteen muutoksista ja päivityksistä tiedotetaan Botnia Orientalis Design:n verkkosivuilla.

Evästekäytännöt

Päivitetty 17.12.2020

Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluissa käytetään evästeitä palveluiden kehittämiseen yleisen käyttökokemuksen personoimiseen sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen.

Evästeet mahdollistavat lyhyen tekstimuotoisen tiedon kuten selaintunnisteen tai kielivalinnan tallentamisen käyttäjän selaimeen. Yksinkertaisuuden vuoksi termillä «eväste» viitataan tässä selosteessa varsinaisten evästeiden rinnalla myös muihin vastaaviin tekniikoihin.

Evästeiden pysyvyys

Evästeet voidaan luokitella pysyviin- ja istuntokohtaisiin evästeisiin. Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluissa käytetyt evästeet ovat ensisijaisesti pysyviä, eli käytettävissä vaikka käyttäjä olisi vieraillut välillä muilla sivustoilla tai sulkenut selaimen. Istuntokohtaiset evästeet ovat verkkopalveluiden käytettävissä vain sen ajan, kun käyttäjä pysyy kyseisessä verkkopalvelussa.

Pysyvät evästeet mahdollistavat paremman käyttäjäkokemuksen ja relevantimpien sisältöjen näyttämisen. Evästeiden pysyvyydellä ei ole vaikutusta markkinoinnin tai mainonnan määrään.

Evästeiden avulla kerättävät tiedot

Evästeiden avulla käyttäjistä voidaan kerätä tietoja eri käyttötarkoituksia varten. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi käytettävä selain tai laite, käytettävän laitteen ruudun koko tai käyttäjän tekemät sivulataukset Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluissa. Kerättävistä tiedoista löydät lisätietoa Tietosuojaselosteesta.

Evästeiden käyttötarkoitukset

Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluissa käytettävät evästeet on jaettu kategorioihin niiden käyttötarkoituksen mukaan. Alla on annettu esimerkkejä kunkin evästekategorian käyttötarkoituksista sekä siitä, miten kyseisen kategorian evästeiden käyttö näkyy verkkopalveluiden käyttäjälle.

Toiminnalliset evästeet ovat palveluiden toiminnan kannalta välttämättömiä. Nämä evästeet mahdollistavat erilaisia sivustojen toimintoja kuten sisäänkirjautumisen, ostoskorin ja kielivalinnat.

Mainonnan kohdentamiseksi asetettavat evästeet mahdollistavat mainonnan kohdentamisen siten, että markkinointikumppaneidemme sivustoilla näkyvä mainonta olisi käyttäjälle mahdollisimman kiinnostavaa.

Käyttäjä voi halutessaan rajoittaa tämän kategorian evästeiden käyttöä jolloin näytettävä mainonta on enemmän satunnaista.

Palveluiden kehitystä varten verkkopalveluissa käytetään evästeitä, joiden avulla seurataan tilastollisin menetelmin sitä, miten sivustoja käytetään ja miten paljon eri sivuja luetaan. Tämä auttaa kehittämään palveluita tulevaisuudessa entistä paremmiksi ja käyttäjien kiinnostusten mukaisiksi.

Käyttäjä voi halutessaan rajoittaa tämän kategorian evästeiden käyttöä. 

Sosiaalisen median asettamat evästeet voivat mahdollistaa käyttäjän sivujen seurannan jos käyttäjä on samaan aikaan kirjautuneena kyseisen sosiaalisen median palveluun.

Sijaintitiedot

Evästeiden ohessa käytämme ip-osoitteen avulla tehtyä maakohtaista sijaintitietoa esimerkiksi tietoturvan parantamiseen ja maakohtaisten toimintojen kuten asiakkaan tunteman valuutan esittämiseen. Sijaintitietoa hyödynnetään aina ainoastaan maan tarkkuudella. Maakohtainen sijaintitieto on palvelun toiminnan kannalta välttämätöntä.

Käyttäjän mahdollisuudet vaikuttaa

Verkkopalveluiden käyttäjällä on useita mahdollisuuksia vaikuttaa evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käyttöön Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluissa.

Huomaathan kuitenkin, että useissa tapauksissa evästeiden käytön rajoittaminen heikentää verkkopalveluiden laatua tai jopa estää joidenkin ominaisuuksien käytön.

Evästeasetukset

Käyttäjällä on mahdollista vaikuttaa evästeiden käsittelyyn käyttämänsä selaimen tai laitteen evästeasetusten kautta. Evästeasetukset ovat selain tai laitekohtaisia, joten muutosten vaikutukset evät rajoitu Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluihin.

Evästetyökalu

Käyttäjällä on mahdollisuus valita evästetyökalussa mitä evästeitä Botnia Orientalis Design:n sivuilla asetetaan.

Mainosverkostot

Botnia Orientalis Design:n käyttämät mainosverkostot antavat käyttäjille erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa evästeiden käyttöön kyseisessä mainosverkostossa.

Googlen tekemä mainonnan kohdentaminen verkkopalveluissa ja videoissa:

https://www.google.com/settings/ads/

Sosiaalinen media

Botnia Orientalis Design hyödyntää sosiaalisen median alustoja kuten Facebookia ja Instagramia markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen. Käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa sosiaalisten medioiden mainonnan kohdentamiseen kyseisten palveluiden yksityisyys- ja mainonta-asetuksista.

Kolmansien osapuolten keräämät tiedot

Botnia Orientalis Design:n verkkopalveluissa on käytössä joitakin kolmannen osapuolen työkaluja ja sosiaalisen median sivustoihin liittyviä lisäosia kuten Facebookin ja Instagramin tykkäys- ja jakopainikkeita. Tällaiset kolmannen osapuolen liitännäiset voivat kerätä verkkopalveluiden käyttäjistä tietoja esimerkiksi sisällön suosittelemiseksi tai kävijämäärän seuraamiseksi.

Tällaisten palveluiden käyttöön sovelletaan kunkin palveluntarjoajan ehtoja, jotka voi tarkistaa kyseisestä palvelusta. Botnia Orientalis Design ei vastaa kolmansien osapuolten henkilötietojen keräämisestä tai käsittelystä.

  • Terms and conditions

Terms of Use

Botniaorientalisdesign.com User Agreement

1. Parties to this agreement
2. Use of the Service
3. Registration
4. User responsibilities
5. Privacy policy
6. Ordering and Payment Terms
7. Product prices
8. Delivery
9. Cancellation and returns
10. Changes to the Service and this Agreement
11. Jurisdiction and Settlement of Disputes
12. Language of this Agreement

1. Parties to this agreement
This User agreement (referred to hereinafter as the Agreement) contains the terms and conditions of the use of botniaorientalisdesign.com web service (referred to hereinafter as the Service) owned by Botnia Orientalis Design Oy (referred to hereinafter as the Service Provider). When a person (referred to hereinafter as the User) completes the registration process or orders product/s, he or she agrees to this Agreement.

Contact details of the Service Provider:
Botnia Orientalis Design Oy / Botniaorientalisdesign.com,

Y-tunnus: 3101156-2

Osoite:Penvikintie 7

68600 PIETARSAARI

2. Use of the Service
2.1. The Service is intended for private individuals, institutions and companies who live / which are located in the countries listed on the Service website.
2.2. Return policy does not apply to orders made by institutions or companies.
2.3. You must be eighteen or older to order products from the Service.
2.4. Everything in the Service, including images, drawings, sound, graphics and text, is protected by worldwide copyright and other proprietary laws and treaty provisions. Service Provider grants you a limited license to access and make personal use of this site, and not to download, except where specifically invited, nor to duplicate, sell or modify, any portion of this site without express written authorization from the Service Provider.

3. Registration
3.1. The User can register by filling out the registration form and choosing a username and password. To register, the User must provide his/her real name, address, phone number/ mobile phone number and e-mail address. In addition to information mentioned above, the institutional and corporate customers must include the trade registry number and VAT number.
3.2. By registration, the User warrants that he/she has read the provisions of this Agreement, agrees to these provisions and pledges oneself to comply with these provisions.
3.3. The User ordering on behalf of a company warrants that he/she has sufficient authority to order the items in question and bind that company to this Agreement.
3.4. Registration is free of any charges.

4. User responsibilities
4.1. The User accepts responsibility for all activities that occur under his/her account or password. The User is solely responsible for maintaining the security of his/her password.
4.2. The User warrants to the Service Provider that the information he/she provides during the registration process (and any notification of change of such information) is true and correct.
4.3. The User warrants that he/she is over 18 years old.

5. Privacy policy
5.1. Service Provider is committed to respecting the User’s privacy as set in the European Union law of data protection and privacy.

6. Ordering and Payment Terms
6.1. When an order is placed in the Service the binding sales agreement between the User and the Service Provider is reached when the User receives an order confirmation e-mail in which the availability and estimated delivery time are confirmed.
6.2. Unless otherwise agreed by the Service Provider, payment must be received by the Service Provider prior to acceptance of an order.
6.3. Service Provider reserves the right to reject any order in its sole discretion.

7. Product prices
7.1. The product price is the price displayed for the item on the Service at the time of ordering.
7.2. Delivery charges vary depending on the shipping destination and are stated for each order at check-out.
7.3. All the product prices are displayed in EUR

7.4. Taxes and Duties
7.4.1. For the European Union countries, all prices displayed are inclusive of VAT (Value Added Tax).
7.4.2. All non-EU countries (except Australia effective 1 July 2018, see 7.4.3.) are shipped to on a DDU (Delivered Duty Unpaid) basis and all the product prices displayed are exclusive of all taxes and duties. The User from a non-EU country is liable for all import duties, customs and local sales taxes levied by the destination country.
7.4.3. Effective 1 July 2018, Australia is shipped to on a DDU (Delivered Duty Unpaid) basis and all the product prices displayed are exclusive of all taxes and duties. For shipments with a total value above AU$1,000, the user is liable for all import duties, customs and local sales taxes levied by the destination country. For shipments of AU$1,000 or less, GST (Goods and services tax) of 10% will be added to the price at checkout. Botnia Orientalis Design Oy collects and pays the GST to the Australian Tax Office (ATO) in accordance with Australian legislation. The user is liable for all other import duties, customs and local sales taxes levied by the destination country.

8. Delivery
8.1. Delivery charges vary depending on the shipping destination and are stated for each order at check-out.
8.2. Delivery times vary from product to product. Delivery time is determined by the availability of the product and order destination.
8.3. Service Provider shall not be liable for delays in performing or failure to perform this Agreement or any obligations hereunder, which are directly attributable to causes beyond its reasonable control (force majeure), including, but not limited to, acts of God, fires, strikes, labor disputes, war, acts or intervention by any governmental authority, failure of a common carrier, supplier, hardware, software, browser, or communications equipment, or network failure, congestion, or malfunction.
8.4. Service Provider reserves the right to deliver different products ordered at the same time separately.
8.5. Service Provider takes responsibility for the loss and damage of the product occurred during the delivery

9. Cancellation and returns
9.1. The User (except institutions and companies) has a fourteen-day right to return or exchange a product according to Finnish consumer protection legislation. This returns policy does not extend to products which are produced or altered according to the customer’s wishes.
The customer has a right to return a product if
1. The order has been cancelled according to the terms and conditions by notifying Botnia Orientalis Design Oy within 14 days of delivery,
2. The product has not been used,
3. The product is in the condition that the customer received it in and all the parts of the product are included in the package and
4. The product has been repackaged into its original package or an equivalent.
9.3. The product must be returned immediately after cancellation.
9.4. When returning products User will be responsible for the risk of damages.

10. Changes to the Service and this Agreement
Service Provider reserves the right to make changes to the Service, policies, and this User Agreement at any time.

11. Jurisdiction and Settlement of Disputes
This User Agreement will be interpreted, construed and enforced in all respects in accordance with the laws of the Republic of Finland. Any contractual disputes are primarily settled through negotiations, in other cases disputes are settled at the Helsinki District Court, Finland.

12. Language of this Agreement
The parties have agreed that this Agreement and related documents shall be written in English.

Security

All customer information records will be secured both within the Internet as well as outside it. All confidential information will be encrypted so that no third party will be able to access them. We utilize the highest SSL encryption which is the industry standard for Internet encryption, used by banks to secure online transactions.

Botnia Orientalis Design does not access or store any payment data, such as credit card numbers, bank account details etc. The transactions are processed confidentially by Adyen, which is one of world’s leading e-commerce payment providers. The payment card details are transferred to Adyen over an encrypted SSL connection secured by Symantec 1024-bit SSL encryption.

The supplied order related information will only be accessed by designated Botnia Orientalis Design employees processing deliveries, billing, transportation and customer care. Our customer database is secured by personal user logins and passwords.

Privacy policy

Updated 17.12.2020

This privacy policy describes how Botnia Orientalis Design Oy (hereinafter Botnia Orientalis Design) processes the personal data of its customers and the users of its online services and how one can influence the processing of personal data.

The processing of personal data follows applicable legislation and the industry’s self-regulation, such as the guidelines given by Asiakkuusmarkkinointiliitto ry and IAB Finland ry. 

REGISTRAR

Botnia Orientalis Design Oy / Botniaorientalisdesign.com,

Y-tunnus: 3101156-2

Osoite:Penvikintie 7

68600 PIETARSAARI

COLLECTED PERSONAL DATA

Botnia Orientalis Design Oy collects and processes personal data only to the extent necessary for fulfilling the purposes of use described in this privacy policy.

The collected personal data and the scope of its processing varies depending on the relationship between Botnia Orientalis Design Oy and the customer or user of online services, the permissions and denials concerning the processing of personal data and marketing and the cookie and tracking settings of the browser used. 

Submitted personal data

Personal data submitted by the customer or user of online services to Botnia Orientalis Design Oy at various times, such as during a product order or newsletter subscription or registration to an online service, may include the following:

  • basic data, such as name and contact information 
  • ordering and billing data, such as information about the payer of the order, its recipient and their e-mail address and phone number 
  • customer service data, such as customer feedback and communication with customer service 
  • permit data, such as information about marketing permits or other permits and prohibitions related to the use of personal data 
  • data about responses to studies, surveys or contests conducted by Botnia Orientalis Design Oy
  • phone data, such as customer service calls 
  • Data collected from online service use
  • when a customer acts as a third-party seller on the marketplace owned by Botnia Orientalis Design Oy, his or her bank account number shall be collected to pay the sales revenue.

Data collected from the use of online services may include:

  • collected data about the device or application used, such as browser version, device type or display size 
  • data about online service use, such as information about pages loaded, time spent at online services, navigation in online services or advertising or marketing content viewed 
  • data about web pages opened through customer communication 
  • location data by country based on IP address 
  • data collected by social plugins or other third parties. 
  • A user of online services can be identified through a digital identifier created in the services when the customer signs in or arrives at the online service through targeted customer communication, such as a newsletter.

Data about the use of online services is collected using cookies.

Derived and combined data

In order to serve its customers and online service users better, Botnia Orientalis Design Oy refines collected personal data by analyzing it using various statistical methods and by combining data collected from different sources.

Using the aforementioned methods, it is possible to make assumptions about things such as interests, gender, age group, purchasing behavior or other similar characteristics. These assumptions are based on the submitted or collected data mentioned in the previous paragraph. In order to ensure consumers’ privacy, Botnia Orientalis Design Oy shall not make assumptions about information that is considered sensitive.

Botnia Orientalis Design Oy secures the privacy of its customers or users of online services by exercising special care when carrying out the derivation and combination of data described above, so that the privacy of customers or users of online services is not compromised. 

PERSONAL DATA PURPOSES OF USE AND THE LEGAL BASIS FOR PROCESSING 

Botnia Orientalis Design Oy collects personal data for the maintenance of customer relationships, development of products and services and commercial purposes. 

Maintenance of customer relationships

Botnia Orientalis Design Oy uses customers’ personal data for various activities necessary for maintaining a customer relationship, including: 

  • delivering ordered products
  • maintenance of a customer relationship or customer communication 
  • customer service or other customer support
  • billing
  • competitions or draws for prizes
  • to fulfil orders, Botnia Orientalis Design Oy shares order-related data between the users and third-party sellers of the marketplace owned by Botnia Orientalis Design Oy.

Processing of personal data for maintaining a customer relationship is based on an agreement between Botnia Orientalis Design Oy and the customer about the delivery of a product or service, or another action that leads to the formation of a customer relationship.

The customer can influence the processing of personal data for maintaining a customer relationship by contacting customer service. 

Development of products and services

Botnia Orientalis Design Oy uses the data of customers or users of online services for the development of products or services and for improving the quality and selection of services. Actions for improving products or services may include product or content recommendations or personalization of services. 

Products and services are also developed by utilizing surveys and feedback.

The more specific uses and storage of data collected in studies and surveys shall be described separately in the study or survey.

The processing of personal data for developing products and services is based on Botnia Orientalis Design’s legitimate interests in utilizing data for the benefit of its customers and users of its online services.

A user of online services can influence the use of data for developing products and services through cookie settings. 

Commercial uses

Botnia Orientalis Design Oy may use the data of customers or users of online services for marketing, advertising or other commercial activities. Data may be utilized in things like targeting advertising, direct marketing or displaying advertisements on third-party platforms.

For direct marketing, the processing of data for commercial purposes is based on the customer’s consent. For other advertising and products, the processing of personal data is based on Botnia Orientalis Design Oy’s legitimate interests.

The customer can influence the targeting of advertising in the customer service. A user of online services can influence the targeting of advertising through cookie settings, or third-party advertising displays by adjusting the platforms’ own advertising settings.

SHARING AND HANDING OVER PERSONAL DATA

Botnia Orientalis Design utilizes personal data for implementing the purposes described above in paragraph 3. In addition, Botnia Orientalis Design Oy may use third-party services, in which case Botnia Orientalis Design Oy shall ensure the lawful processing of data through contractual arrangements and instruct third parties on processing data. 

Botnia Orientalis Design Oy may share or hand over personal data to third parties in situations including the following:

  • When applicable legislation mandates handing over personal data. Handing over personal data may be necessary, for example, at the request of authorities or for carrying out a judicial process.
  • For a marketing action, survey or delivery of materials. Such service providers always work for Botnia Orientalis Design Oy and under the supervision of Botnia Orientalis Design Oy. Botnia Orientalis Design Oy shall never sell or hand over personal data to third parties for marketing in a way that would allow third parties to use the personal data for independent marketing. 
  • Botnia Orientalis Design Oy may hand over personal data to third parties if it is necessary for guaranteeing the rights or safety of Botnia Orientalis Design Oy and the customer or user, investigating fraud or responding to queries from authorities. 

Transferring personal data outside the EU/EEA 

As a rule, Botnia Orientalis Design Oy shall not transfer or process data outside the European Union or European Economic Area. If data is exceptionally moved outside the EU/EEA, an adequate level of protection for personal data shall be ensured in accordance with applicable legislation. 

STORING PERSONAL DATA

Botnia Orientalis Design Oy stores personal data as long as is necessary for implementing the purposes defined in paragraph 3. However, valid legislation, such as accounting laws or other exigent legislation, may require the storage of personal data even after the purpose of processing has expired. In such situations, storage times defined in applicable legislation shall apply.

AN INDIVIDUAL’S RIGHTS AND WAYS OF INFLUENCING THE PROCESSING

Botnia Orientalis Design Oy is committed to protecting the privacy of customers and users of online services and their rights defined in data protection legislation. Listed below are the customers’ most important rights and ways of influencing the processing of personal data:  

  • The customer has a right to inspect their own personal data and to demand the correction of erroneous information. 
  • The customer has a right to request the deletion of their personal data to the extent that other legislation allows it. 
  • The customer has a right to transfer certain personal data about themselves to another keeper of a register. 
  • The customer has a right to deny direct marketing or oppose the processing of their personal data for direct marketing purposes. In addition, the customer may influence the channels in which direct marketing takes place. 

For requests related to the abovementioned rights, you may contact Botnia Orientalis Design Oy customer service.

Users of Botnia Orientalis Design online services have a right to influence the utilization of cookies and other similar technologies in Botnia Orientalis Design Oy services. For more information about the utilization of cookies and the ways of influencing it, see the Botnia Orientalis Design Oy cookie policy.  

INFORMATION SECURITY

Botnia Orientalis Design Oy takes appropriate information security measures to ensure the secure processing of personal data. Personal data is protected from loss, destruction, abuse, unauthorized access and transfer. Secure processing is ensured by means such as restricting access to the data and ensuring that our employees and sub-contractors are using personal data in accordance with instructions and agreements.

CHANGES IN PRIVACY POLICY

Botnia Orientalis Design Oy reserves the right to update this privacy policy due to things such as the development of services or exigent legislation. Changes and updates to privacy policy shall be announced at the Botnia Orientalis Design Oy web site. 

Cookie policy

Updated 17.12.2020

Botnia Orientalis Design Oy online services utilize cookies for the development of services, personalization of the general user experience and for targeting advertising and marketing.

Cookies allow the storage of short textual information, such as a browser identifier or choice of language, into the user’s browser. For the sake of simplicity, the term «cookie» is used in this policy to refer to other similar technologies in addition to actual cookies. 

Cookie persistence

Cookies can be classified as persistent cookies or session cookies. The cookies used in Botnia Orientalis Design Oy online services are primarily persistent, meaning they remain available even if the user has visited other sites or closed the browser. Session cookies are available to online services only as long as the user stays in said online service. 

Persistent cookies enable a better user experience and displaying more relevant contents. The persistence of cookies has no effect on the volume of marketing or advertising. 

Data collected through cookies 

Using cookies, data can be collected about users for different purposes. Such data may include the browser or device used, the display size of the device used, or the pages loaded by the user in Botnia Orientalis Design Oy online services. For more information about collected data, see the Privacy Policy. 

Cookie purposes

Cookies used in Botnia Orientalis Design Oy online services have been categorized according to their purpose. Below are examples of the purposes of each cookie category and how the use of cookies in each category affects the user of online services.

Functional cookies are necessary for the functionality of services. These cookies allow various site features, such as signing in, the shopping cart and language selection. 

Targeting cookies enable targeting advertising so that the advertising displayed at our marketing partners’ sites is as relevant for the user as possible.

A user may restrict the use of cookies in this category, making the displayed advertising more random.   

Social media cookies may enable the tracking of the user’s page visits, if the user is simultaneously signed in to a social media service. 

Location data

Along with cookies, we use IP address-based country-specific location data for things like improving information security and country-specific features, such as displaying a currency known to the customer. Location data is always utilized only on a country level. Country-specific location data is necessary for the functionality of the service. 

A user’s ways of influencing the use of cookies

A user of online services has several ways of influencing the use of cookies and other similar technologies in Botnia Orientalis Design Oy’s online services.

Note, however, that in some cases restricting the use of cookies will weaken the quality of online services and may even prevent the use of some features. 

Cookie settings

The user may influence the use of cookies through the cookie settings of their browser or device. Cookie settings are browser or device-specific, so the effects of changes are not only limited to Botnia Orientalis Design Oy’s online services. 

Cookie tool

In the cookie tool, the user may choose which cookies are installed through Botnia Orientalis Design Oy’s web pages. 

Advertising networks

The advertising networks used by Botnia Orientalis Design Oy give users various opportunities to influence the use of cookies in said advertising network.

Google’s targeting of advertising in online services and videos:

https://www.google.com/settings/ads/

Social media

Botnia Orientalis Design Oy utilizes social media platforms such as Facebook and Instagram for targeting marketing and advertising. A user can influence the targeting of advertising by social media through the privacy and advertising settings of said services. 

Data collected by third parties

Botnia Orientalis Design Oy online services utilize some third-party tools and social media-related add-ons, such as the Like and Share buttons of Facebook and Instagram. These third-party add-ons may collect data about the users of online services for purposes such as recommending content or tracking the number of visitors.

The use of such services is subject to each service provider’s terms, which may be checked at said service. Botnia Orientalis Design Oy accepts no responsibility for the collection or processing of personal data by third parties.